Výpredaj expozície

Výpredaj expozície

Výpredaj expozičných sedačiek

Využite jedinečnú šancu nakúpiť kvalitné dizajnové sedačky za skvelé ceny. Navštívte náš showroom v R1 centre v Bratislave a vyberte si z výpredajových sedačiek, ktoré sú ihneď k odberu.

Rave Duo - 1490 EUR

Dizajnová sedačka s oblými tvarmi a strednou tuhosťou sedenia v rozmere 289 x 150 cm. Ideálny model pre zákazníkov hľadajúcich štýlovú rohovú sedačku so širokým modulom pre oddych.

Výpredaj expozície
Výpredaj expozície

Dutti - 1779 EUR

Dutti Set 2 v rozmere 308 x 170 cm v ľavom prevedení. Výška chrbta je až 88 cm, vďaka čomu sedačka podopiera aj oblasť ramien a je extra pohodlná. Vyrobená je v trendovej boké látke, ktorá jej dodáva jedinečný vzhľad.

Sideboard LOTV - 599 EUR

Dyhovaná TV skrinka v jedinečnom retro prevedení. Skrinka má rozmer 150 x 55 x 40 cm. Dvierka s otváraním na push systém. Krásny kúsok v retro dizajne z prírodného materiálu.

Výpredaj expozície

Modely v showroome Topoľčany-Jacovce

Výpredaj expozície

Belavio - 1249 EUR

Rohová sedačka Belavio Set 3 v pravom prevedení v rozmere 256 x 210 cm v zamatovej látke v exkluzívnom modrom prevedení. Nezameniteľný dizajn a ležérny komfort sedenia robia z tohto modelu skvelú voľbu pre klientov hľadajúcich sedačku, ktorá bude výrazným prvkom interiéru