18.7-2.8.2024 infolinka pracuje v obmedzenom režime, objednávky vybavujeme priebežne. Showroomy sú otvorené štandardne.

Výpredaj expozície

Výpredaj expozície

Výpredaj expozičných sedačiek

Využite jedinečnú šancu nakúpiť kvalitné dizajnové sedačky za skvelé ceny. Navštívte náš showroom v R1 centre v Bratislave a vyberte si z výpredajových sedačiek, ktoré sú ihneď k odberu.

Laurent - 1395 EUR

Sedačka Laurent v pravom prevedení v rozmere 300 x 216 cm s odnímateľným taburetom. Sedačka ma extra mäkký komfort sedenia a vyrobená je v ľahko čistiteľnej látke. Ideálny model pre ľudí vyhľadávajúcich loungeové sedenie.

Výpredaj expozície
Výpredaj expozície

Juna kreslo - 399 EUR

Kreslo Juna v rozmere 72 x 72 x 78 cm je vyrobené s masívnými drevenými dohami v prevedení dub olej. Netradičná látka Tamarin zvýrazní jeho dizajn a vďaka tomu sa stane toto kreslo výrazným prvkom vo vašom interiéri.

Modely v showroome Topoľčany-Jacovce

Lust - 1499 EUR

Sedačka Lust v pravom prevedení v rozmere 305 x 180 cm s funkciou polohovania podhlavníkov. Oblý dizajn, exkluzívny komfort sedenia a ľahko čistiteľná látka, sú ideálnou kombináciu pre ľudí vyhľadávajúcich jedinečný dizajn a perfektný komfort sedenia.

Výpredaj expozície
Výpredaj expozície

Belavio - 1249 EUR

Rohová sedačka Belavio Set 3 v pravom prevedení v rozmere 256 x 210 cm v zamatovej látke v exkluzívnom modrom prevedení. Nezameniteľný dizajn a ležérny komfort sedenia robia z tohto modelu skvelú voľbu pre klientov hľadajúcich sedačku, ktorá bude výrazným prvkom interiéru

Verde Set 3 - 999 EUR

Rohová sedačka Verde Set 3 v rozmere 304 x 160 cm v ľahko čistiteľnej látke v modernom dizajne a strednej tvrdosti sedenia. Vďaka pevným chrbtovým vankúšom a modernému dizjanu je sedačka vhodná tak do moderných interiérov ako aj pre konzervatívnejších zákazníkov.

Výpredaj expozície