Výpredaj expozície

Výpredaj expozície

Výpredaj expozičných sedačiek

Využite jedinečnú šancu nakúpiť kvalitné dizajnové sedačky za skvelé ceny. Navštívte náš showroom v R1 centre v Bratislave a vyberte si z výpredajových sedačiek, ktoré sú ihneď k odberu.

Collar - 939 EUR

Rohová sedačka Collar v pravom prevedení vyrobená v rozmere 300 x 148 x 78 cm v ľahko udržiavateľnej látke Luis so stredným komfortom sedenia. Ideálny model do moderného interiéru.

Výpredaj expozície
Výpredaj expozície

Giovanni - 779 EUR - REZERVOVANÉ

Sedačka Giovanni v ľavom prevedení v rozmere 298 x 195 cm s nastaviteľnou hĺbkou sedenia. Sedačka ma mäkký komfort sedenia a vyrobená je v ľahko čistiteľnej látke. Ideálny model pre ľudí vyhľadávajúcich loungeové sedenie.

Vancouver - 999 EUR

Sedačka Vancouver v pravom prevedení v rozmere 244 x 165 x 80 cm. S extra mäkkou tuhosťou sedenia a voľnými chrbtovými vankúšmi. Model, ktorý je obľúbený v krajinách Beneluxu sa vyznačuje ležérnym dizajnom, úzkymi podrúčkami, vďaka čomu je ideálny do stiesnených priestorov.

Výpredaj expozície
Výpredaj expozície

Tulia Set 1 - 999 EUR

Štýlová sedačka Tulia v pravom prevedení v rozmere 288-312 x 178 cm vyrobená v luxusnej látke s jednoduchou údržbou vďaka technológii Fiberguard. Stredná tuhosť sedenia, pevný chrbtový vankúš a látka s jemnými odleskami v kombinácii so zlatými nožičkami robia z tejto sedačky skvelý model do štýlových interiérov.

Laurent - 1739 EUR

Sedačka Laurent v pravom prevedení v rozmere 300 x 216 cm s odnímateľným taburetom. Sedačka ma extra mäkký komfort sedenia a vyrobená je v ľahko čistiteľnej látke. Ideálny model pre ľudí vyhľadávajúcich loungeové sedenie.

Výpredaj expozície
Výpredaj expozície

Giro - 930 EUR

Sedačka Giro v pravom prevedení v rozmere 313 x 162 cm v ľahko čistiteľnej látke Tarim. Vďaka tomu, že je sedačka na vyšších nožičkách pôsobí odľahčene až minimalisticky. Stredná tvrdosť komfortu sedenia a pevné chrbtové vankúše vyhovujú zákazníkom hľadajúcim praktickú sedačku na každodenné použitie.

Amelia - 910 EUR

Sedačka Amelia v ľavom prevedení v rozmere 268 x 211 cm s funkciou rozkladu a úložného priestoru. Plocha spania je 128 x 232 cm. Stredná tuhosť sedenia, vyšší sedák a konzervatívny dizajn sú vhodné pre zákazníkov hľadajúcich nadčasový model a ľudí preferujúcich tuhšie a vyššie sedenie.

Výpredaj expozície
Výpredaj expozície

Juna kreslo - 499 EUR

Kreslo Juna v rozmere 72 x 72 x 78 cm je vyrobené s masívnými drevenými dohami v prevedení dub olej. Netradičná látka Tamarin zvýrazní jeho dizajn a vďaka tomu sa stane toto kreslo výrazným prvkom vo vašom interiéri.