Návrh a realizácia interiéru

Zariaďujete si bývanie a radi by ste zverili váš projekt odborníkom? Dajte nám vedieť! Naši interiéroví dizajnéri a architekti sa ujmú vášho interiéru s profesionálnym prístupom. Je jedno, či sa jedná o malý alebo veľký projekt, prerábku či novostavbu, radi zrealizujeme vaše predstavy tak, aby bol interiér nielen pekný, ale aj funkčný.

Návrh a realizácia interiéru na kľúč

Vytvárame priestor pre život

Predtým, než začneme navrhovať interiér, potrebujeme bližšie spoznať vaše zvyky, priority a životný štýl. Vieme o tom, že interiér musí spĺňať z funkčného hľadiska potreby vás a vašej rodiny, a preto vám navrhneme praxou oveverené, ale aj atypické riešenia, ktoré urobia z vášho bývania skvelé miesto na život.

Nielen pekný, ale aj funkčný

Vieme o tom, že interiér musí spĺňať z funkčného hľadiska potreby vás a vašej rodiny. Preto vám navrhneme praxou preverené riešenia, vďaka ktorým sa budete doma cítiť naozaj príjemne. Práca v kuchyni vám pôjde od ruky vďaka sofistikovanému usporiadaniu a priestor bude navrhnutý tak, aby spĺňal nároky na každodenný život.

Návrh a realizácia interiéru na kľúč
Návrh a realizácia interiéru na kľúč

Nábytok presne pre vás

Je jedno, či chcete použiť štandardizovaný nábytok, alebo nábytok vyrobený presne na mieru. Vieme pracovať s našou štandardnou ponukou produktov, ale aj riešeniami vyrobenými na mieru individualizovanými do najmenšieho detailu. Nábytok vám nielen navrhneme, ale zabezpečíme aj jeho výrobu a realizáciu dodania a montáže.

Podlahy, obklady, svietidlá či dekorácie 

Navrhneme a v prípade záujmu dodáme všetky zariaďovacie prvky tak, aby bol výsledok dokonalý. Vďaka našim dlhoročným partnerom vám zabezpečíme výhodnejšie ceny na zariaďovacie prvky, než by ste získali pri individuálnom nákupe. Zároveň ušetríte nielen peniaze ale aj kopu času, ktoré by ste strávili so zháňaním produktov a organizovaním dodávok.

Návrh a realizácia interiéru na kľúč
Návrh a realizácia interiéru na kľúč

Navrhneme

projekt presne pre vás

Vyrobíme

nábytok na mieru

Zrealizujeme

dodanie na kľúč
Návrh a realizácia interiéru na kľúč

Projekt na kľúč - bez starostí

Chcete hodiť všetky starosti za hlavu? Nechajte realizáciu projektu od A po Z na nás. Projekt vám navrhneme, vyrobíme, dodáme a zmontujeme v našej réžii. Zároveň zabezpečíme šikovných profesistov na prípadné stavebné úpravy, elektrikárske, či vodárske činnosti. Nestrácajte čas, peniaze ani nervy so zariaďovaním dozorovaním týchto procesov a uvidíte, že výsledok predčí vaše očakávania.

Máte už návrh a hľadáte realizátora?

Pošlite nám podklady od vášho architekta a radi vám vypracujeme cenovú ponuku na realizáciu projektu. Spoločne nájdeme riešenie, ktoré zhmotní vaše predstavy v rámci rozpočtu. Nechajte zrealizovať váš projekt profesionálom so skúsenosťami a osobným prístupom. 

Návrh a realizácia interiéru na kľúč
Návrh a realizácia interiéru na kľúč

Chcete sa dozvedieť viac?

Kontaktujte nás e-mailom na ahoj@mood.sk alebo telefonicky na 0905-896-416 a radi zodpovieme vaše otázky. Chcete s nami prebrať váš projekt osobne? Nie je nič ľahšie! Kontaktujte nás a radi si s vami naplánujeme termín osobného stretnutia v našom showroome v R1 centre v Bratislave.

REZERVOVAŤ TERMÍN ONLINE

Návrh a realizácia interiéru na kľúč
Ďakujem za super spoluprácu. Toľko trpezlivosti pri hľadaní riešenia, aby všeto pasovalo by som nemala ani ja :-) Kuchyňa je skvelá, lepšia než som si na začiatku predstavovala. 

Hana Vojtečková

11.6.2023
Návrh a realizácia interiéru na kľúč
Katka, ďakujem za skvelý a ľudský prístup. Náš dom vyzerá neskutočne a susedia sa chodia inšpirovať. Naozaj som rada, že ste ma "dotlačili" zrealizovať návrh do posledného detailu.

Dita Mikušová

10.9.2023
Návrh a realizácia interiéru na kľúč
Návrh a realizácia interiéru prebehli nad očakávania dobre. Oceňujem proaktívny prístup a operatívne riešenie úprav v procese realizácie. Jednoznačne odporúčam spoluprácu s vami.

Tomáš Benko

17.12.2023