Kuchyne inak než od ostatných

Chceli by ste značkovú kuchyňu, ale zároveň hľadáte spôsob ako sa odlíšiť? V našej ponuke máme značkové kuchyne Decodom, Nobilia a Häcker, ktoré vieme naplánovať a individuálne upraviť tak, ako v bežnom kuchynskom štúdiu nedokážu. Chcete mať niečo špeciálne a dať si kuchyňu vyrobiť úplne podľa vašich predstáv? Vyrobíme vám kuchyňu značky Mood úplne na mieru presne podľa vašej predstavy z akéhokoľvek materiálu v akomkoľvek tvare a prevedení.
Kuchyne

Exkluzívne kuchyne Häcker

Nemecká kvalita a nadštandardné prevedenie, to je jednoducho Häcker. Vyberte si riešenie z produktovej línie concept130 alebo produktovú radu systemat, ktorá prináša takmer neobmedzené možnosti v nekompromisnej kvalite Made in Germany. 

Obľúbené kuchyne Nobilia

Kuchyne najväčšieho európskeho výrobcu Nobilia vyrobené s Nemeckou precíznosťou vám naplánujeme presne do vášho interiéru. Vyberte si zo širokej palety farieb, tvarov a prevedení podľa vášho vkusu. Spoločne vytvoríme jedinečnú kuchyňu, v ktorej bude radosť variť. Ak bude treba, štandardnú kuchyňu doplníme o atypový element z našej produkcie pre vytvorenie jedinečnej kuchynskej zostavy, akú vám inde nedokážu urobiť.

Kuchyne
Kuchyne

Slovenská nábytkárska tradícia

Najväčší slovenský výrobca kuchýň Decodom je známy skvelým pomerom cena a výkon. Štandardné kuchyne tohto výrobcu vám upravíme na mieru a vyšperkujeme aj neštandardným riešením, ktoré navrhneme a vyrobíme. Kombinácia tradičného výrobcu s našim netradičným prístupom môže prisnieť naozaj zaujímavé výsledky.

Mood kuchyne len pre vás

Ak potrebujete unikátne riešenie podľa vašich predstáv, špeciálne navrhnuté a vyrobené pre váš interiér stavte na kuchyne Mood. Kuchyňu vyrobíme v akomkoľvek tvare, zo širokej palety materiálov a farieb podľa vašich predstáv a zladíme s ostatným nábytkom v interiéri. Nedá sa neexistuje a vždy nájdeme riešenie tak, aby bolo podľa predstáv, funkčné a praktické na používanie.

Kuchyne
Kuchyne

Naozaj osobný prístup

Poznáte ten pocit, keď sa vám venuje zamestnanec, ktorý si potrebuje iba odpracovať svoj čas? Toto sa vám u nás určite nestane. Všetci sme spolumajitelia firmy a tak pristupujeme ku každému klientovi ako k ozajstnému zákazníkovi a partnerovi. S našimi klientmi si často vytvoríme osobný vzťah a tak pristupujeme k ich interiéru, ako by bol náš vlastný.

Riešenie od profesionálov

Vášmu projektu sa bude venovať ozajstný profesionál. Naši interiéroví dizajnéri a architekti majú technické vzdelanie, viac než 10 ročnú prax v projektovaní kuchýň a interiérov. Celkovo viac než tisíc zrealizovaných projektov kuchýň, to sú čísla, ktoré hovoria sami za seba.  

Kuchyne
Kuchyne

Kompletný servis od A po Z

Užite si vyšší štandard. Navrhneme, poradíme, zrealizujeme pre vás kuchyňu do akéhokoľvek priestoru. Či už riešite zostavu do bytu, domu, alebo investičného bytu, kde je rozhodujúci rozpočet, navrhneme vám najideálnejšie riešenie. Chápeme, že každý projekt má svoje špecifiká a podľa toho k nemu pristupujeme.

Zbavíme vás starej kuchyne

Prerábate byt, kúpili ste staršiu nehnuteľnosť a potrebujete sa zbaviť starej kuchyne? Aj toto vyriešime za vás. Starú kuchyňu či spotrebiče zdemontujeme, odvezieme a ekologicky zlikvidujeme. Zahoďte starosti s likvidáciou starej kuchyne za hlavu.

Kuchyne

Stavebné úpravy? Bez problémov!

Potrebujete pri realizácii kuchyne vodárske, elektrikárske či iné stavebné úpravy? U nás vyriešite všetko na jednom mieste. Vďaka profesionálnym partnerom vám zabezpečíme kvalitných majstrov tak, aby všetko išlo doslova ako po  masle. Prekládka vody, výmena eletrických rozvodov či iné úpravy potrebné pre správnu inštaláciu novej kuchyne, to všetko vyriešime v rámci komplexnej realizácie vášho kuchynského projektu.
Kuchyne

Chcete sa dozvedieť viac?

Kontaktujte nás e-mailom na ahoj@mood.sk alebo telefonicky na 0905-896-416 a radi zodpovieme vaše otázky. Chcete s nami prebrať váš projekt osobne? Nie je nič ľahšie! Kontaktujte nás a radi si s vami naplánujeme termín osobného stretnutia v našom showroome v R1 centre v Bratislave.

REZERVOVAŤ TERMÍN ONLINE

Kuchyne
Perfektné! Viac ani netreba napísať, ale všetko je naozaj perfektné do najmenšieho detailu. Od návrhu, cez realizáciu až po prístup montážnika.

Tomáš Horváth

Kuchyne
Konečne sme našli niekoho, kto je ochotný a schopný urobiť kuchyňu aj s neštandardnými prvkami v akceptovateľnej cene. Určite odporúčame všetkými desiatimi.

Zuzu a Damian

Kuchyne
Ďakujeme za profesionálny prístup Lukáša, ktorý sa nám venoval s veľkou trpezlivosťou. Naozaj profesionál na svojom mieste, ktorý vie poradiť neštandardné riešenia.

rod. Čemová

Objavte zákulisie výroby